top of page

 GEBEURTENISSEN 2023

Terugblik van gehouden evenementen

JAARVERGADERING 2023

1 januari 2023

Op 9 maart j.l. mochten we onze jaarlijkse ledenvergadering houden. Hilarische momenten werden afgewisseld door serieuze momenten. Met een mooie opkomst ziet het bestuur tevreden terug op de leden vergadering.

VOORJAAR TOERTOCHT

22 april 2023

Traditiegetrouw gehouden vanuit Niebert. Een prachtige tocht van ca. 75 km met 28 deelnemers.

AVONDTOERTOCHT/ GEHAKTBALLEN RIT

10 juni 2023

Op 10 juni j.l. mochten we traditiegetrouw de gehaktballen toertocht houden. Met een mooie groep solexrijders hadden we een prachtige avondrit. Na afloop uiteraard als afsluiting een gehaktbal.

CLUBDAG

1 juli 2023

Op deze regenachtige dag hadden we een activiteit wie het langste op zeer weinig benzine kon rijden. Hillarische taferelen kwamen voorbij. Na een natte tocht werd er een verdiende barbeqeu gehouden.

ZOMERTOERTOCHT

 2023

Deze toertocht had als startpunt Bourtange. De tocht voerde deze keer zelfs over de landgrenzen heen. Zelfs de Meierwerf werd aangedaan om prachtige cruiseschepen in aanbouw vanaf de buitenkant te bewonderen.

WOUDENTOCHT

9 september 2023

Op een zonovergoten nazomer dag een prachtige tocht traditie getrouw vanuit Driesum door de Walden van Fryslan. Wederom een groot succes!

HERFST TOERTOCHT

7 oktober 2023

Vanuit Surhuisterveen werd de laatste toertocht van 2023 gehouden. Op deze droge dag mochten we een prachtige route van ca. 75 km maken door het zuid-oosten van Fryslan.

SLEUTELOCHTEND

11 november 2023

Bij Solexverhuur Friesland hadden we sinds lange tijd weer een sleutelochtend waar je kon knustelen aan je solex onder het genot van koffie en cake. Ook rond de lunch werden de knutselaars voorzien van een goede kop snert.

bottom of page